I n v a l d i e n s t e n

Iedere horecazaak komt wel eens handjes tekort, of dit nou vanwege onverwachte drukte, ziekte of een evenement is. Geen stress, ik kan je helpen. Ik kan in the front of house eigenlijk alles, en geniet ervan om soms een dagje op de vloer te staan.


Op basis van jouw vraag bepaal ik mijn uurtarief. Hieronder vind je een indicatie:


  • Basis, zoals barmedewerker of bediening: €28,- per uur
  • Coördinerend, zoals shiftleader of barhoofd: €32,- per uur
  • Vakspecialist, zoals barista of cocktailshaker: €35,- per uur
  • Leidinggevend, zoals floormanager of eventmanager: €40,- per uur


Aanvullende spelregels:


  • Bij last-minute boekingen < 24 uur van tevoren reken ik 25% toeslag
  • Bij annuleringen factureer ik:
  • 100% van het bedrag bij annuleren < 24 uur van tevoren
  • 50% van het bedrag bij annuleren < 48 uur van tevoren
  • 25% van het bedrag bij annuleren < 72 uur van tevoren
  • Bij meerdaagse evenementen of festivals ga ik uit van een dagtarief op
    basis van 12 gewerkte uren per etmaal
  • Reiskosten in overleg, afhankelijk van afstand en frequentie